DUOTONE Kite Evo Concept Blue

15 999,00 kr

(inkl. moms)

44240-303305

FREERIDE / FREESTYLE / WAVE

Evo är en av de mest populära drakarna på marknaden, och det är lätt att förstå varför. Denna allrounder med tre struts har utvecklats för att erbjuda enorm prestanda. Det är den perfekta kiten för surfare som älskar att köra freeride, boosta big airs, vill köra lite hooked freestyle eller rippa i vågorna.

Priserna avser köp av kite inkl bag. Kitebom och pump ingår ej.

Leveranstid ca 8-14 dagar

FREERIDE / FREESTYLE / WAVE

Evo är en av våra mest eftertraktade modeller, och dess popularitet är ett bevis på dess egenskaper och förmågor.

Denna tre-strut, mångsidiga drake har utformats för att erbjuda en imponerande blandning av hög prestanda över ett brett spektrum av discipliner som är lättillgängliga. Det är det idealiska valet för kitare som älskar spänningen med freeriding och att ladda stora hopp, men också gillar att göra några hooked freestyle-trick och vågridning.

Evo förkroppsligar verkligen mångsidighet, och tilltalar både erfarna proffs och nykomlingar. När det gäller att hoppa är Evo's boost enastående och erbjuder en svävande hängtid som tillåter kiteloops begränsade endast av ditt mod.

Från smidiga, tighta loops till enorma megaloops har Evo en repertoar som täcker allt. Dessutom erbjuder draken flera justeringsalternativ på vingspetsarna, vilket gör det möjligt för dig att finjustera den efter din unika åkstil.

Evo är inte bara designad för att prestera utan också byggd för att hålla. Konstruerad med Trinity TX och Dacron, kombinerar den lättviktsegenskaper med exceptionell hållbarhet.

Oavsett om du är nybörjare, en erfaren professionell eller någonstans däremellan, är denna drake en konstant presterare som kommer att utvecklas med dig under din kitesurfingresa.

Draken är otroligt enkel att flyga, och prestandan finns där i överflöd; du kommer att finna det enkelt att kita oavsett din nivå. Evo är verkligen en drake som kommer att hjälpa dig att förbättra dina kitefärdigheter och ta din kitesurfing till nästa nivå.

Låt inte din drake definiera dig; låt din åkning tala för sig själv, oavsett din stil eller hur du känner dig den dagen. Evo är din biljett för att ta dina kitesurfingäventyr till nya nivåer.

DEN PERFEKTA ALLROUNDERN: Enkel hantering oavsett din åkstil, perfekt för stora hopp, freeride, hooked freestyle och rippa i vågorna.

ENKEL ATT HOPPA MED: När det gäller att boosta hopp, erbjuder EVO maximal hängtid som tillåter kiteloops begränsade endast av ditt mod.

SHEET AND GO: En av de enklaste drakarna att hantera i sortimentet; bara kroka i, skota in och åk iväg med självförtroendegivande prestanda i alla förhållanden.

OPTIMERAD KONSTRUKTION: Detta hjälper till att minska drakens totala vikt och förbättrar prestandan hos material som Trinity TX, vilket gör draken lätt samtidigt som den erbjuder utmärkt hållbarhet.

PULLEY LESS BRIDLE SYSTEM: Det pulley-lösa bridle-systemet ger en mer dynamisk och direkt känsla till draken och en mer hållbar och tålig bridle för tuff användning.

FLERA TIPPJUSTERINGSALTERNATIV: Justera drakens karaktär efter din åkstil, öka svänghastigheten eller minska den, öka eller minska bomtrycket och flyg kiten på det sätt du vill.

CLIMATE PROTECTION OUR CONTRIBUTION

We offer climate neutral products.

This means we offset all carbon emissions caused by our products during manufacture and transport. Therefore we support a hydropower carbon offset project in Kuruwita, Sri Lanka – in cooperation with ClimatePartner, a leading solutions provider for corporate climate protection.

This entire process is transparent and traceable thanks to the ClimatePartner label, ID and certificate.

READ MORE...

44240-303305
0 objekt

Datablad

MY RIDING STYLE
FREERIDE

Tillbehör