Ny dataskyddslagstiftning (GDPR)
Det är viktigt för SURF.SE att du känner dig trygg med att anförtro dina personuppgifter till oss.

Vi behandlar och sparar dina personuppgifter av olika anledningar, t ex:
- för att kunna ta emot, administrera och leverera dina beställningar
- för att kunna kontakta dig gällande din beställning
- för att informera dig om erbjudanden, produkter och event. Om du inte vill ha e-postutskick från oss kan du avregistrera dig genom att klicka på länken längst ner i mailet, "kllicka här för att avregistrera dig från våra utskick".
- för att följa svensk rätt, t ex skatte- och bokföringslagstiftning
- när du skickar ett e-postmeddelande till oss
- när du bokar en kurs på vårt surfcenter

När du lägger en beställning till oss behandlar och sparar vi den här informationen:
- ditt namn och adress
- din e-postadress 
- ditt mobilnummer
- vilka varor du har beställt


Tredje part - Vi tar hand om dina personuppgifter

Vi är rädda om dina personuppgifter och säljer aldrig någonsin namn eller adresser av något slag till en tredje part. Däremot så arbetar vi med underleverantörer (tredje part) som t ex leverantörer av affärssystem, webshop, marknadsföringsverktyg, betalningslösningar och IT-lösningar. Alla våra leverantörer är seriösa och noga utvalda.

Vi sparar dina personuppgifter så länge som vi har en kundrelation och så länge som lagstiftning (t ex bokföringsregler) kräver.

Dina rättigheter till tillgång, rättelse och radering

  • Rätt att få tillgång till din data Du kan begära en kopia av de uppgifter du skulle vilja veta och verifiera den information vi har om dig.
  • Rätt till rättelse Du har rätt att korrigera felaktig eller icke-komplett information om dig själv.
  • Rätt att bli raderad Du har rätt att begära radering av dina personuppgifter för de fall att datan inte längre är nödvändig för det syfte den blev insamlad för. Det kan dock finnas legala skyldigheter för Amhoj International AB, som hindrar oss från att omedelbart radera delar av din data. Dessa skyldigheter kommer från bokförings- och skattelagstiftning och konsumenträttslagstiftning. 
  • Om du inte tycker att vi tar hand dina personuppgifter på rätt sätt har du möjlighet att lämna in klagomål till Datainspektionen. http://www.datainspektionen.se