SURFCENTER I ASKIMSVIKEN - GÖTEBORG

Välkommen till SURF.SE Surfcenter på Askimsbadet i Göteborg. Surfcentret öppnar i slutet av maj och stänger i mitten av september.
Vi har öppet fem dagar i veckan från mitten av juni till mitten av augusti och arrangerar vindsurfingkurser, kitesurfingkurser, SUP-turer med ledare, SUP Yoga, uthyrning, populära ungdomsläger, företags- och skolevent, möhippor och svensexor.

Surfcentret ligger mitt på stranden på Askimsbadet (i den vita byggnaden med SURF.SE-flaggor på taket) ca 15 min sydväst om Göteborgs centrum. För dig som hyr eller går kurs innebär detta att du får tillgång till riktiga omklädningsrum med duschar. Vi har också ett solaltan där du kan återhämta krafterna och få inspiration av andra surfare som garanterat kommer hänga där hela sommaren. 

Vi har kitesurfingkurser i samarbete med WE KITE och Niklas Funk. WE KITE är en av få IKO-certifierade kiteskolor i Sverige. IKO (International Kiteboarding Organization) garanterar kvalitet och säkerhet på ett liknande sätt som PADI för dykning.
Vi tar endast 2 elever per instruktör och det gör att du får mycket mer aktiv lärotid under kursen och därmed en chans att lära dig att kitesurfa snabbare.

Kursutbud på surfcentret:

  • Vindsurfingkurser
  • Kitesurfingkurser
  • SUP-tur med ledare
  • SUP Yoga
  • Våra populära dagsommarläger för barn och ungdomar "Wallen Water World"

Utrustning: På vårt center har vi endast toppmodern utrustning av årets modell från DUOTONE, Tabou, BIC, Gaastra och ION.

Mer information om verksamheten samt öppettider hittar du på vår hemsida för surfcentret: www.surfcenter.se

BOKA KURSER OCH LÄGER HÄR >>>

All utrustning inkl våtdräkt mm ingår i kursernas pris. Kursen sker på egen risk och vi rekommenderar att du har en gällande olycksfallsförsäkring.

Att ta med: badkläder, handduk och solskydd.

Varmt välkomna i sommar!