• På rea!

OBrien 10´6 Hilo ISUP AIR PACK

4 939,24 kr 6 499,00 kr Spara -24%

(inkl. moms)

2211222

O’Briens Hilo är en premiumkonstruktion med "double layer" och "drop-stitch" och erbjuder dig prestanda till en mycket vettig kostnad. Perfekt för dig som är ute efter att utforska sporten och samtidigt vill ha kul men inte vill lägga ut allt för mycket pengar på din första SUP.

Sista produkten i lager

Utforska vattnet på ett helt nytt och roliga sätt!

Hilo är en enkel och lättstyrd bräda. Den är välbalanserad för att skapa en så mjuk och stabil åktur som möjligt och har en bekväm EVA-dyna på ovansidan så att du med lätthet kan stå eller sitta stabilt under färden. Både fram och baktill finns D-ringar så att du kan koppla på din leash på brädan för att öka din säkerhet om du skulle hamna i vattnet. De kan även användas till för att binda fast brädan vid bryggan när du inte använder den. Framtill, vid den rundade nosen kan du säkra dina tillbehör, så som handduk eller väska.

En avtagbar fena finns undertill och i mitten på ovansidan sitter det ett behändigt handtag så att du lätt kan greppa brädan när du behöver flytta den.

Tillsammans med brädan medföljer dessutom paddel, förvaringsväska och pump. Allt du behöver för att få en lyckad dag på vattnet.

With the Hilo, exploring waterways has never been so easy. This inflatable SUP utilizes a well-balanced shape for a smooth, stable ride on the water that everyone can enjoy. Packaged with everything you need for a great day on the water, get out and adventure more with the Hilo. 

- Dimensions - 10'6" x 32" x 5"

- Volume 269 liter

- Max. recommended capacity - 155 kg

- Inflatable drop stitch SUP - Easy travel. Easy storage. Highly durable.

- Premium double-wall construction

- Bungee tie-down straps - Bring your gear with you

- Front and rear D-rings - Anchor up, attach a leash, or secure some extra gear

- Carry handle

- EVA deck pad

- Removable 9" SUP fin

- Adjustable 3-piece paddle, storage bag, and dual-action pump included

2211222
1 Produkt

Datablad

MY SUP MODEL
Uppblåsbar AIR