Big Air Clinic

Sommaren är här och vindarna är perfekta för lite adrenalinladdat äventyr på vattnet. Därför är vi glada att kunna meddela att vi på Surf.se, i samarbete med DC Kitesurfing, arrangerar en tvådagars BigAir Clinic som du verkligen inte vill missa. Vi har dessutom fått nöjet att välkomna Loic De Coninck, Big Air Coach och huvuddomare för BAKL, samt Josh Wellham, Big Air Coach & Kiteinstruktör, som kommer att leda denna BigAir clinic.

Klicka här för att boka din kurs

www.surfcenter.se

Under vår kommande BigAir Clinic kommer du få chansen att bemästra konsten att sväva genom himlen, göra ditt första hopp, din första backroll/frontroll, kanske till och med din första heli-loop eller kiteloop. Oavsett om du nyligen har slutfört en kurs eller är en erfaren kitesurfare, kommer denna clinic att ge dig de verktyg och tekniker du behöver för att nå dina kiteboarding-mål.

Här är några saker du kan se fram emot:

Big Air ämnen: Kliniken kommer att täcka ett brett spektrum av ämnen för att hjälpa dig förbättra dina kiteboardfärdigheter.

Personlig coaching och videoanalys: För att förbättra din teknik och se dina framsteg kommer våra coaches att erbjuda personlig coaching och videoanalys.

Praktiskt och teoretiskt lärande: Vår clinic har en stark inriktning på praktisk inlärning och teoretisk förståelse, vilket säkerställer att du får en solid grund för dina framtida framsteg.

Personlig framstegsplan: I slutet av kliniken kommer du att få en individuell framstegsplan som är skräddarsydd för dina mål och förmågor.

Duotone DEMO: Du får möjlighet att testa den senaste utrustningen från Duotone och få en djupare insikt om vilken utrustning som passar dig bäst.

Lunch: Efter långa och intensiva sessioner på vattnet kommer vi att erbjuda en utsökt lunch för att hjälpa dig att återhämta dig och ladda upp för ännu mer lärande och spänning.

 

Vi kommer att anordna denna clinic mellan den 15:e juli och 15:e augusti, med ett flexibelt vindfönster som ger oss möjlighet att anpassa oss till bästa möjliga vindförhållanden. När vindprognosen ser lovande ut kommer vi att kontakta alla deltagare som anmält sig för att meddela att vi kommer att hålla clinicen.

 

Anmäl dig till vår BigAir Clinic genom att skicka ett e-postmeddelande till wekite@surf.se.

 

Pris: 6299:-

Om du bokar din plats innan den 8e juli kommer du att kunna dra nytta av vår Early Bird-rabatt på 10%.

 

Efter clinicen får du även tillgång till DC Kitesurfing community och möjligheten att hålla kontakten med våra Big Air Coaches.

 

Vi ser fram emot att se dig på vattnet och är entusiastiska över att få vara med på din resa att ta dina kitesurfingfärdigheter till nästa nivå!

KITESURFING

Som ett av få godkända IKO-center i Sverige, följer vi den internationella normen och utbildar alla våra elever enligt IKO standards vilket inte bara ger dig ett certifikat efter avslutad kurs, vilket du måste uppvisa när du vill hyra utrustning utomlands. Det borgar också för din trygghet och säkerhet under din utbildning, då vi följer en väl utarbetad pedagogik och inlärningsstege för kite-utbildning.

Vi har utrustning från marknadsledande tillverkaren DUOTONE och instruktörer med många års erfarenhet från kitesurfing i olika miljöer och vindar.

IKO står för International Kiteboarding Organization och är världens största organisation för kiteutbildning. IKO har över 250 anslutna kitecenter i 60 olika länder, varav WE KITE – SURF.SE är ett av få i Sverige! (läs mer om IKO längre ner på sidan)

För att boka kurs hör av dig till oss via:

Klicka här för att boka din kurs

www.surfcenter.se