KITEKURS

Gå en rolig Kitekurs i sommar!

Som ett av få godkända IKO-center i Sverige, följer vi den internationella normen och utbildar alla våra elever enligt IKO standards vilket inte bara ger dig ett certifikat efter avslutad kurs, vilket du måste uppvisa när du vill hyra utrustning utomlands.

Vi har utrustning från marknadsledande tillverkaren DUOTONE och instruktörer med många års erfarenhet från kitesurfing i olika miljöer och vindar.

Klicka här för att boka din kurs

www.surfcenter.se

KITESURFING

Som ett av få godkända IKO-center i Sverige, följer vi den internationella normen och utbildar alla våra elever enligt IKO standards vilket inte bara ger dig ett certifikat efter avslutad kurs, vilket du måste uppvisa när du vill hyra utrustning utomlands. Det borgar också för din trygghet och säkerhet under din utbildning, då vi följer en väl utarbetad pedagogik och inlärningsstege för kite-utbildning.

Vi har utrustning från marknadsledande tillverkaren DUOTONE och instruktörer med många års erfarenhet från kitesurfing i olika miljöer och vindar.

IKO står för International Kiteboarding Organization och är världens största organisation för kiteutbildning. IKO har över 250 anslutna kitecenter i 60 olika länder, varav WE KITE – SURF.SE är ett av få i Sverige! (läs mer om IKO längre ner på sidan)

Vårt kursinnehåll följer IKOs riktlinjer och vi tar max 2–4 st elever per instruktör. Läs mer om våra kurser nedan.

All utrustning inkl våtdräkt ingår i kursavgiften.

Utövning sker på egen risk.

För att boka kurs hör av dig till oss via wekite@surf.se