Gaastra JET Wing 2024

19 899,00 kr

(inkl. moms)

060124WC40

Gaastra JET-vingen, konstruerad för att vinna race med oslagbar hastighet och precision på racingbanan. Designad för den adrenalinfyllda världen av racing.  JET är tillverkad med ett fokus på prestanda och levererar en oöverträffad kombination av hastighet, kontroll och kraft.

Leash ingår. Komplettera med pump (SUP munstycke)

Leveranstid 5-14 dagar

Kärnan i JET

Exceptionella prestanda tack vare den innovativa konstruktionen. Struten och framkanten är tillverkade av Gaastras revolutionerande Project One-material som har mångdubbel styrka jämfört med traditionell Dacron.  Den är dessutom otroligt lätt. Detta hybridlaminatmaterial ger dig en styv ram som maximerar kraftöverföringen och kontrollen, vilket gör att du kan utnyttja varje uns av energi för explosiv acceleration.

JET har VoltNova trippel ripstop duk i mitten, vilket ger en perfekt balans av töjmotstånd, hållbarhet och lätthet. Dessutom är bakkanten stabiliserad med det ultrarobusta VoltNova+ dubbel ripstop och mini-battens för stabila flygegenskaper även under de mest krävande förhållandena.

JET följer Gaastras progressiva designkoncept och uppdateras ständigt med den senaste revolutionerande innovationen. Som en högpresterande racingvinge kommer JET ständigt att sätta nya standarder för att ge tävlingssurfare den bästa utrustningen vid varje tillfälle.

Med sin eleganta design och avancerade material är JET det ultimata vapnet för konkurrenskraftiga förare. Dominera racingbanan och lämna dina rivaler i kölvattnet med JETs obevekliga hastighet och kraft.

060124WC40
0 Produkt

Datablad

MY STYLE
FREERIDE │ ALLROUND
PERFORMANCE

Tillbehör