DUOTONE Ventis Foil Wing 2025

16 999,00 kr

(inkl. moms)

42250-351770

Ventis är Duotones senaste modell för lättvindsfoil! Med maximal lyft och kraft packad i en kompakt design med reducerad vingspets, tre strut konfiguration kommer du att flyga medan andra är kvar på stranden.

Storlekarna 7m och 8m är enkla att hanterbara tack vare den effektiva tipp-outlinen och detta fungerar även för kortare personer eller mindre erfarna åkare.

Lveranstid 7-14 dagar

Tack vare dom två sidostrutsen behåller Ventis den optimala  vingprofilen för att möjliggöra minskning av bredden på vingtipsen, vilket innebär att man nu är mindre benägen att fastna med vingtippet i vattnet när du startar eller pumpar för att komma upp på foilen. Storlekarna 7m och 8m blir enkelt hanterbara med denna effektiva tipp-outline och detta fungerar även för kortare personer eller mindre erfarna åkare.

Sidostrutsen förbättrar inte bara hanteringen, de tillåter också att behålla profilen på vingen hela vägen mot vingspetsarna. Detta ökar lyftet och kraften genom hela vingens yta samtidigt som det ger perfekt form.

Effektivitet och prestanda är det som karaktäriserar Ventis design. Det längre kolfiber-framhandtaget på Ventis möjliggör enhands-styrning och ger massa fördelar för tex slag och gippar samt vid tex start.

Reducerad tip-design är för att minimera risken för att fastna eller släpa vingen i vattnet. Detta gör att Ventis 7.0 har samma virtuella spännvidd jämfört med tex Slick 6.0.

PRESTANDA / FUNKTIONER

- Aktivt lyft och maximal kraft i lättvind.

- Stabil dragposition och jämn respons vid vindbyar

- Effektiv tippreducering för enkel start och minimera att fastna med vingen i vattnet

- Bekväm och ergonomisk hantering tack vare nya handtag-

- Lätt, neutral för natt minimera trötthet

Storlek
7.0
8.0
Vindregister knop
7--20
6--18
vikt (KG)
3,7
4,0
VINGSPAN
398
423
MAX PUMPTRYCK
7
7
CONTROL UNIT
2 HANDTAG
2 HANDTAG
REK LEASHLÄNGD
5'' (L)
5'' (L)

Komplettera med Leash och Kitepump.

42250-351770

Datablad

MY STYLE
FREERIDE │ ALLROUND
LIGHTWIND │FREERIDE