• Reducerat pris

BLACK CAT Dragonfly 11´0 no. 2 SUP AIR

6 367,50 kr 8 490,00 kr Spara -25%

(inkl. moms)

BCD102-2

Dragonfly är en pigg allroundbräda som presterar i alla förhållanden. Väl avvägd bredd i förhållande till längd resulterar i bra glid med en stabil känsla.

Vikt på brädan endast 9,8 kg

Finns i lager

Dragonfly är den bäst säljande Black Cat-brädan genom tiderna. Oavsett om du vill yoga, utforska, fiska eller bara koppla av kommer Dragonfly leva upp till dina förväntningar.

Brädan har tre rejäla handtag så den är lätt att transportera och använda på båt, från bryggan eller på stranden. Det nya, långa mitthandtaget gör det superlätt att bära och balansera, oavsett hur mycket redskap du har på dig. Brädan har även fästpunkter för en axelrem och längst fram finns starka elastiska rep där du kan fästa din packning.

Dragonfly är lättpaddlad, stabil och tålig med fantastiskt glid. Stabiliteten och mångsidigheten har gjort denna bräda populär bland paddlare på alla nivåer och är förstahandsvalet för nybörjare.

 

Längd bredd tjocklek 330cm x 87cm x 15,5 cm

Längd bredd tjocklek 11ft x 33in x 6 in

Brädans vikt:9,8 kg

Max vikt: 220 kg

Uppblåsbar Maxtryck 25Psi

Detta  ingår:

- Tålig väska med hjul och luftpump

- Paddel Black Head alu ingår

- Repareringskit ingår

- SUP Leash

- Standardfena

Black Cat Boards är ett svenskt märke som startades år 2014 av två vänner i Stockholm. De ville kombinera sin passion för havet och vattensport med ingenjörsmässigt kunnande inom produktion och design. Med ett brinnande intresse för vågsurf och kajak blev steget inte långt till SUP.

BCD102-2
7 objekt

Datablad

MY SUP MODEL
Uppblåsbar AIR