• På rea!

BLACK CAT White Witch 12´6 SUP AIR

6 927,70 kr 9 490,00 kr Spara -27%

(inkl. moms)

BCW103-2

Kommer in i butik/lager tidigast i oktober


White Witch är en touringbräda med fokus på bra glid, kursstabilitet och packmöjligheter för längre turer. Tack vare sina långa raka ytterkonturer är White Witch stabil för sin bredd och även utmärkt som fitness eller motionsbräda.

Finns i lager

Vill du ge dig ut på längre utflykter på din SUP-bräda? Då är White Witch det perfekta valet. Den har bra glid, stabilitet och möjligheter att fästa packning. Det är också en utmärkt träningsbräda.

Tack vare sina långa, raka ytterkonturer är White Witch mycket stabil för sin bredd. Med generös volym och kraftfull konstruktion kan denna bräda bära två äventyrare utan problem. Flera handtag gör brädan lätt att ta med på båt, brygga eller strand. När du behöver transportera brädan kan du enkelt bära den med det nya 25 cm långa mitthandtaget, som håller brädan balanserad oavsett hur mycket redskap du har på dig.

Använd den här brädan för paddeläventyr och utforskningsresor! Som alla Black Cat SUP:s är White Witch extremt tuff och robust vilket gör den lämplig även för klippiga kuster.

 

Längd bredd tjocklek 375 x 76 x 15 cm

Längd bredd tjocklek 12,6 ft x 30 in x 6 in

Brädans vikt: 11 kg

Max vikt: 250 kg

Uppblåsbar Maxtryck 25Psi

Blåses enkelt upp på under fem minuter

Detta ingår:

- Tålig väska med hjul och luftpump

- Paddel Black Head alu

- Repareringskit

- SUP Leash

- Touringfena

BCW103-2
14 objekt

Datablad

MY SUP MODEL
Uppblåsbar AIR