Vagavance Flower of Movement Silver

449,00 kr

(inkl. moms)

PEML201300700

"We are made for movement, grow and develop like a flower. In each bud there’s a very unique potential ready to bloom"

Unik hibiscus med människa i pistillen tillverkad i 925 sterlingsilver.
Mått: 25 mm i diameter, 2 mm i tjocklek.

Finns i lager

Välkommen till VAGAVANCE värld! Show your personality – show your passion!

Bakom Göteborgs-varumärket VAGAVANCE står designer Malin Hansson, surfare och tae kwondo-instruktör. Malin har ett brinnande intresse för kreativitet, personlig utveckling samt hantverk och skapande. 

Hon berättar: Idén bakom namnet VAGAVANCE kommer från franskans Våg (Vague) och Framåt (Avance). Vågen återkommer inom både surfing och i Taekwon-Do som jag utövar, men även livet går i vågor samtidigt som det för oss framåt. Vi behöver alla rörelse och vila, energi och balans, precis som motsatserna Yin och Yang.

Jag har alltid tyckt om elegant och enkel design i både smycken och kläder och uppskattar verkligen när jag hittar något jag tycker om. Så långt som jag kan minnas har jag alltid gillat alla former av träning och sport, men har aldrig hittat eleganta, men ändå sportiga smycken. När jag inte kan hitta det jag gillar börjar jag alltid fundera på om jag kan skapa det själv. De funderingarna ledde i sin tur till starten av VAGAVANCE design! 

Tanken med mina smycken är att ge alla något de kan känna igen sig i samtidigt som de kan bära det för att uttrycka sin personlighet och sina intressen. Ett smycke som visar vem du är! VAGAVANCE är livstilsdesign med tydligt fokus på rörelse, energi, balans och lekfullhet! 

 

Sterlingsilver – 925

Den allra bästa och mest eftertraktade sortens silver är sterlingsilver. Sterlingsilver har en silverhalt som uppgår till 92,5 % och det resterande materialet är koppar. Silversmycken och andra silverföremål som är tillverkade av sterlingsilver präglas ofta av en stämpel med talet 925, som intygar att föremålet är gjort av just sterlingsilver.

PEML201300700
3 objekt